top of page
  • BT

Virtuele maagband - Gewicht verliezen door therapie?

Bijgewerkt op: 24 apr. 2019Op een gemakkelijke manier gewicht verliezen

Veel mensen denken dat een virtuele maagband een medische ingreep is. Dit is juist het tegenovergestelde, met een variatie aan therapiesessies zorgt de therapeut ervoor dat jij in het onderbewustzijn een virtuele band visualiseert. Hierdoor heb je het gevoel dat je minder eetlust hebt, terwijl er niets aan je lichaam is verandert.

Een virtuele maagband is een goede oplossing als je naast het diëten of gewicht-verliesplannen geen successen hebt behaald. Het is ook zeer moeilijk om op een effectieve manier gewicht te verliezen en je lichaam uitputten is ook geen optie. Daarom kan de virtuele maagband helpen, het demotiveert de gedachte van eetlust. Zonder dat je het door hebt eet je minder, terwijl je hetzelfde dieet aanhoud. Hierdoor verlies je gewicht op een effectieve manier, wat niet schadelijk is voor het lichaam.

Naast het afvallen zorgt het er ook voor de ongezonde eetgewoontes minder worden en je zelfbeheersing groeit. Je hebt meer controle om lekkerheden te negeren en juist gezonde producten te consumeren.


Wat is het doel van een virtuele maagband?

Virtuele maagband therapie is een techniek die wordt gebruikt, om zonder medische ingrepen significant gewicht te verliezen. De technieken zorgen ervoor dat kracht van de geest wordt gebruikt om je hersenen te overtuigen dat je maag verkleind is. Door een effectief programma wordt de geest gestimuleerd om voldaan te voelen met kleinere porties voedsel. En de emotionele gedachten en verlangens om onnodig te eten elimineert. Denk hierbij aan emotionele situaties waardoor je eetlust vergroot.

Virtuele maagband therapie is een combinatie van hypnotherapie en cognitieve gedragstherapie. Dit zijn twee therapie soorten die essentieel zijn om op een positieve manier mentale gedachten te implementeren. Door hypnotherapie, het onderbrengen van de client in een rustige staat en het analyseren van gedrag. Geeft het de therapeut de mogelijkheid om effectieve wijzigingen in gedachten en ervaringen toe te brengen.

Virtuele maagband therapie is een zeer veilige en effectieve manier om gewicht te verliezen. Het helpt eetgewoontes te veranderen en gezonder te leven. Mocht je de discipline hebben om gewicht te verliezen, dan kan virtuele maagband therapie je zeker verder helpen. Bekijk: Virtuelemaagbandutrecht.nl voor meer informatie.


Het is beter dan diëten!

Tijdens de virtuele maagband proces zijn er geen restricties. Je kunt doen en laten wat je wilt. Er zijn geen verboden voedsel of schema’s waar je, je aan moet houden. De virtuele maagband therapie zorgt ervoor dat je houding tegenover voedsel doet veranderen. Hierdoor ga je automatisch minder ongezonde producten en hoeveelheden consumeren. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die gebruik hebben gemaakt van de virtuele maagband, betere keuzes kunnen maken in het omgaan met voedsel, meer wilskracht vertonen en minder voedsel consumeren dan voorheen.


Wat kun je verwachten tijdens de therapiesessies?

Tijdens de virtuele maagband therapie doorlopen verschillende sessies waarbij de essentiële problemen worden besproken, bijvoorbeeld wanneer je meer consumeert en wanneer niet. We proberen verschillende patronen te vinden waarop we kunnen inspelen. Vervolgens gaan we de virtuele maagband aanbrengen. Hierbij is geen fysieke chirurgie bij betrokken, alleen in de gedachten.

Door gebruik te maken van verschillende therapietechnieken zorgen we ervoor dat je gevoelsmatig een kleinere maag hebt, waardoor je minder consumeert. Je geest zal ervan overtuigd zijn dat je maag is gekrompen, waardoor minder eetlust hebt. Daarnaast betrekken we ook technieken die voor meer zelfbeheersing en motivatie zorgen.


Mocht je interesse hebben in virtuele maagband therapie, dan ben je bij Buurttherapeut aan het goede adres.

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page