top of page

Klantervaringen

Een aantal jaar geleden was ik terecht gekomen in een flinke burn-out. Ik had al met meerdere psychologen gesproken, maar ik merkte dat ze me uiteindelijk niet echt konden helpen. Gelukkig kwam Celia toen op mijn pad. Het was heel erg fijn om naast de gesprekken die we hadden, oefeningen te doen om er achter te komen waar ik nou precies tegen aan liep. Het hielp me echt om te ontdekken waar de knelpunten zaten en kreeg daar vervolgens hulp bij om deze aan te pakken. Ook de EMDR-therapie heeft me geholpen om te herstellen en dingen een plekje te geven.

Toen ik recent weer tegen een aantal dingen aanliep, heb ik weer contact met Celia gezocht. Het was fijn om weer op een vertrouwde plek over mijn problemen te praten en dat ze nog duidelijk voor zich had hoe ik qua karakter in elkaar stak en mijn struikelblokken waren.

 

M.v.D

Ik ben een heel aardige vrouw. Dat is een mooie eigenschap, maar ik had er steeds vaker last van: ik deed regelmatig dingen waar ik weinig zin in had omdat ik aardig gevonden wilde worden. Zowel privé als zakelijk. Daarnaast merkte ik ook in relaties dat ik niet goed kon aangeven waar ik behoefte aan had. 

Een paar keer ben ik kortdurend in therapie geweest. Ik koos altijd voor cognitieve gedragstherapie - dat sprak mij als no-nonsensetype het meest aan. Maar er veranderde niet veel. Totdat enkele vrienden mij attendeerden op hypnotherapie. Dit leek me nogal zweverig. En sommige websites van hypnotherapeuten bevestigden deze aanname. Totdat ik op de site van Celia kwam: zij leek me geen ‘kruidenthee-type’. Ik ging, nog steeds licht sceptisch, naar het intakegesprek. Dit gesprek gaf me een heel goed gevoel. En juist dat gevoel, daar heb ik meer naar leren luisteren tijdens de sessies met Celia. We voerden gesprekken en Celia heeft me een paar keer via hypnotherapie meegenomen naar situaties uit het verleden. Deze hypnoses geven zeer treffend weer waar bepaald gedrag van mij vandaan komt. En door te luisteren naar het gevoel dat bij deze situaties hoort, krijg ik begrip voor mijn gedrag en weet ik hoe ik dingen anders aan kan pakken. Celia luistert heel goed, vraagt zeer zorgvuldig door en zet me echt aan het denken. Dit doet ze op een prettige, doortastende wijze, met veel humor. En vooral laat ze me stilstaan en voelen - iets waar ik, die meer in mijn hoofd dan in mijn lichaam zit, echt aan moest wennen. 

 

Ik ben nog steeds best aardig, maar weet nu veel beter wat ik wil en waar ik voor sta. Ook besef ik dat ik nog niet ‘klaar’ ben, een mens blijft zich ontwikkelen. Dus komt er weer een situatie in mijn leven voorbij waar ik wel wat steun bij kan gebruiken, dan kom ik zeker bij Celia terug!

Olga

C staat voor Celia

Elk kind, mens help je

Lief, aardig en betrouwbaar dat  ben jij

In ieder mens zie jij iets goed

Alles heb ik aan jou te danken waar ik moeite mee had....

Heel erg bedankt

B. (13 jaar)

Celia is heel aardig, grappig en betrouwbaar.

Ik ben veel zelfverzekerder geworden.

Ik heb veel van haar geleerd.

I. (12 jaar)

Het begon met een grapje, want ik geloofde überhaupt niet in therapie.

Al mijn hele leven had ik een hekel aan Koninginnedag.

Ik heb hier één sessie opgedaan bij Celia en daarna nooit meer last gehad van dat rotgevoel. Sterker nog ik geniet nu van Koningsdag.

(Man, 38 jaar)

Ik ben heel erg blij met jou steun, helpt mij echt verder om door mijn echtscheiding heen te komen.

(Man, 50 jaar)

Mijn dochter heeft bij Celia de Bikkeltraining gevolgd, ze is hierdoor meer zelfverzekerd geworden en staat nu haar mannetje. Ze is assertiever en meer sociaal geworden naar haar vrienden.

(M.L.)

bottom of page